På svenska In English

Köpvillkor

Försäljningsvillkor Sverige

Ditt konto
Reprint Artstamps AB, säljer endast till registrerade återförsäljare.
Du kan registrera ett konto här. Du är fullt ansvarig för användningen av ditt konto i webshopen . Om du misstänker att någon obehörig användning av ditt konto ska du omedelbart meddela oss .
 
Pris
Priserna i webbutiken är exklusive moms och frakt .
Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i webbutiken utan föregående meddelande . Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker . Vi förbehåller oss rätten att ändra felaktig prissättning i webshopen utan att medella detta, och förbehåller oss rätten att neka order.
 
Försäljningsvillkor
Första order min 3000:- , därefter 500:-.
 

Betalning

På första order gäller förskottbetalning, därefter faktura efter kreditprövning. 

 

Leveransvillkor

Vi tar emot och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in till oss . Normalt skickar vi dina varor inom 2-7 arbetsdagar.. Om en leverans inte kan ske på grund av att varorna inte finns på lager eller om den blir försenad av andra orsaker , kommer du att meddelas senast 10 dagar efter att du gjort beställningen . 
Vi levererar allt med DHL om inte annat avtalas-
Fraktkostand tillkommmer. På order över 5000:- levererar vi fraktfritt.

Rekalmationer / Returer

Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar det ska du anmäla detta till Fraktföretget . Om du redan öppnat posten när du upptäcker skador eller får en defekt eller fel artikel, vänligen kontakta oss ( kontaktuppgifter nedan ) . Transportkostnaderna för returer måste godkännas av oss innan du skickar tillbaka den felaktiga varan

Ansvar

Reprint är inte ansvarig för  alla skador , utom i de fall där företagets ansvarsförsäkring täcker skadan och under förutsättning att försäkringsgivaren i förekommande fall godkänner att utbetalning sker . Bortsett från dessa fall är ansvaret genomgående begränsat till det belopp som utgör inköpspriset för produkten . Reprint ansvarar aldrig för följdskador eller indirekta skador .

Personuppgifter

Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till oss med hjälp av uppgifter som samlats in för att uppfylla våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig . Vi hanterar dina data på ett noggrant och kontrollerat sätt för att säkerställa att data inte kan läsas av obehöriga . Vi följer personuppgiftslagen , och kan därför garantera din säkerhet när du handlar via webbutiken.
 
Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att utföra våra tjänster , eller så länge som krävs enligt lag . Du kan kontakta oss för att få information om vilka personuppgifter som finns om dig ( kontaktuppgifter nedan ) . Om de är felaktiga , ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller raderas . Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte .

Färger / Copyright

Färger
Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger hur färgerna på produkterna är i verkligheten . Färgerna beror på inställningarna på din dator och bildskärm .
 
Copyright 
Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsskyddade och tillhör Reprint
 
Du kan marknadsföra och sälja produkterna under varumärkena och i förpackningen och genom användning av upphovsrätten som anges av Reprint , förutsatt att du följer Reprints instruktioner .

Kontaktinformation

Reprint Artstamps AB
Gamla Fjällalaunda
311 96  Heberg
Sverige
Telefon : 0346-52270
Fax: 0346-52380
E - post : info@reprint.se
Organisationsnummer: 556452-7884
Momsregistreringsnummer: SE 556452788401